EC Certificate Full Quality Assurance

Pozovite nas: +381 63 623 160 +381 37 498 777
Mastermed - Prodaja medicinskih aparata
Uvoz i prodaja medicinskih aparata

Ko smo mi

Preduzeće MASTER HAT DOO uspešno je registrovalo više medicinskih aparata na polju fizikalne medicine i rehabilitacije. MASTERMED tim lekara i terapeuta održava u kontinuitetu svoju prisutnost na teritoriji Republike Srbije.

Registracija medicniskih aparata iz naše ponude, uz pomoć i podršku ministarstva zdravlja, uspešno je registrovala sve ponuđene aparate u ALIMPS-u (agenciji za lekove i medicniska sredstva).

Visoko tehnološka dostignuća na polju fizikalne medicine, u saradnji sa čuvenom Južno Korejskom kompanijom REMED, ponudili smo tržištu Srbije i pojavili se kao prvi uvoznici i distributeri pulsnih elektromagnetnih stimulatora 3 Tesla (EMS).

Firma je uvidela da na našim prostorima postoji ogroman nedostatak profesionalne opreme na polju fizikalne terapije i rehabilitacije kao i estetske medicine. Počinje sa uvozom inovativnih tehnologija prateći svetske novitete i standarde. Ono sto je u svetu dokazano kao nova i uspešna tehnologija mi prihvatama i pokušavamo da plasiramo na našem tržistu.
Tokom 2013. godine uspostavlja individualni kontakt preko Južno Korejske komore –KOTRA i pronalazi kompaniju REMED sa kojom je od tada u odličnoj saradnji na polju nove visoke tehnologije u oblasti Fizikalne medicine i rehabilitacije. Ono što se izdvaja je linija SALUS TALENT elektromagneta i Shockwave medicinskih aparata koga zastupa MASTER HAT doo kao generalni uvoznik i distributer na ovim prostorima.
Pored prodaje medicinskih i medicinsko kozmetičkih aparata firma MASTER HAT svojim kupcima i korisnicima nudi i obuku za rad na navedenim aparatim.U nasim prostorijama se nalazi showroom u kome se obavlja prezentacija i obuka nasim klijentima. Obuku vrši lekar, Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, kao i vrhunski strukovni terapeuti koji su prošli sve faze edukacija u Remed centrima.

Scroll