EC Certificate Full Quality Assurance

Pozovite nas: +381 63 623 160 +381 37 498 777
MasterMed - Prodaja medicinskih aparata

OSTEAS akademija, najbolje fizio edukacije

16.01.2020.

Završeno je prvo od serije predavanje o Pulsnom elektromagnetnom stimulatoru SALUS TALENT-u u organizaciji OSTEAS-ACADEMY – TOP PHYSIO EDUCATION, priče o iskustvima prvih korisnika, predavanja o samom magnetu i njegovoj prednosti u odnosu na neke druge terapijske procedure. Imali smo odličnu demonstraciju rada magneta na natkolenici, gde nam je instruktor SONOSKILLS edukacije MUSKULOSKELETNOG ULTRAZVUKA Zoran Filipović prikazao rad misica Quadricepsa stimulisan od strane SALUS TALENT-a, i gde smo mogli da vidimo kontrakciju udaljenih i dubljih mišićnih struktura.

Zainteresovanost je bila odlična, kvalitet predavanja fenomenalan, atmosfera prijatna i bez sumnje je svima ova razmena iskustva itekako bila značajna.

osteas predavanje

Na ovom snimku možete videti dejstvo našeg magneta SALUS TALENT-a na kontrakciju mišića quadriceps femoris-a. Na snimku se vidi da je kontrakcija izdašna, kompletna što znači da magnet zahvata kako površinska tako i duboka vlakna mišića upravo zbog njegove prodornosti na više od 10 cm.

 

salus talent osteas Osteas akademija

 

Pridružite nam se na sledećem predavanju koje će biti održano  22. februara u Beogradu na adresi Ljube Didića 21 u sklopu Osteas akademije. Predavanje će početi u 11 sati. Vidimo se!

Scroll