EC Certificate Full Quality Assurance

Pozovite nas: +381 63 623 160 +381 37 498 777
MasterMed - Prodaja medicinskih aparata

Kako izabrati pravi elektromagnet?

27.08.2020.

Magnetno polje je veoma dobro poznato u fizijatriji i medicinskoj rehabilitaciji kao jedna od terapijskih procedura. Sistem magnetoterapije i dobijanja magnetnog polja se uglavnom postiže uz pomoć solenoida, ili kružnih električnih namota koji u toku sprovođenja struje indukuju magnetno polje. Dobijeno magnetno polje je male snage, maksimalno 50 mT, fizičko prostiranje polja je nekontrolisano, mnogo šire od fizičkih granica solenoida što dovodi do sve veće zabrinutosti oko štetnih posledica dugotrajne izloženosti ovakvoj vrsti magnetnog polja.

Jačina ovog dejstva je neuporedivo manja u odnosu na pozitivna dejstva terapije elektromagnetom SALUS TALENT.

SALUS TALENT je prvi PULSNI STIMULACIONI elektromagnet, inovacija magnetoterapije u svetu koji otvara potpuno novo polje pozitivnih dejstava na ljudski organizam.

U odnosu na dejstvo ovakvog magnetnog polja se svodi samo na povećanje parcijalnog pritiska kiseonika i bolje ishranjenosti ćelija, SALUS TALENT ima raznovrsnija i efikasnija dejstva.

DUBOKI KLINIČKI EFEKTI

 

 

otok u kolenu

Brza olakšanja bola bilo u akutnoj ili hroničnoj fazi

 

 

sinovijalna membrana zgloba

Oslobađanje blokade zglobova

 

 

fraktura potkolenice

Ubrzanje procesa zarastanja preloma

 

 

misicno tkivo

Relaksacija mišića

 

 

urinarna inkontinencija

Snažan efekat kod genitourinarnih poremećaja: urinarna inkontinecija, karlični bol.

 

 

U odnosu na konkurentne aparate na tržištu, SALUS TALENT je daleko napredniji, moderniji, efektivniji, jače snage, sa patentiranim sistemom hlađenja, izrađen od kvalitetnijeg materijala, izdržljiviji I sa mnogo dužom tradicijom, iskustvom I istraživanjima. Detaljno o njegovom dejstvu možete pročitati klikom na link.

 

salus talent konkurencija btl

Scroll